понедељак, 16. јун 2014.

Untitled #1902

Untitled #1902

Lanvin dress
$5,045 - net-a-porter.com

Lanvin leather shoes
net-a-porter.com

Eau de perfume
$19 - oriflame.com

Нема коментара:

Постави коментар